• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/ihkav
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05558782155
  • https://twitter.com/ebibsa
  • https://www.youtube.com/user/ebibsa
Hava Durumu
EBR Medya & Ajans

ebr logo

Koloni Youtube
İkinci ticari uydu
Üyelik Girişi
Haberler
Site Haritası
Takvim

Güzel İnsanlar ve Harika Fotoğraflar

Çok güzel insanların fotoğraflarıyla beraber bugün şehirden geçtiğim yerlerden de hoş kareler paylaşacağım.

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Zeki Yıldırım Hocam hakkında hoşgörülerine güvenerek görüşlerim paylaşmak arzusundayım. Yazılarımda abartılı tanımlamalar kullandığımı söyleyenler var. Fakat ben abartılı değil gerçek duygularımı yazmaya çalışıyorum. Derler ya, “Yaratılanları Yaradan’da dolayı sev!” Ben herkesi ve her şeyi seviyorum. Dolayısıyla herkeste ve her şey de iyilikleri ve güzellikleri görüyorum!

Uz. Dr. Zeki Hocam içinde söylediklerimde hiçbir abartı yoktur. Yazdıklarımı kime sorsanız doğrulayacaktır.

Zeki Hocam, Göğüs Hastalıkları Uzmanı olması sebebiyle Covit sürecinde birebir pozitif hastalarının tedavileriyle ilgili çok yoğun olarak çaba sarf etmekteydi ve halen aynı yoğunlukta çalışmalarına devam etmektedir. Tabi ki, diğer Hekimlerimizde bu süreçte ve öncesinde Hastanemize çok yoğun hasta talebi olmasından dolayı normal mesailerinden fazla emek sarf etmektedirler.

Doktorlarımız ve diğer sağlık çalışanları, emeklerinden dolayı her zaman saygıyı hak etmektedirler.  

Geçen gün, mesai bitimine yakın, nispeten sakin bir zamanda Zeki Hocamın polikliniğine uğradım. Çok yoğun geçen mesai bitimine yakın, Hocam her zamanki gibi güler yüzlü ve Maşallah oldukça enerjikti. Zeki Hocam Hastanemizin en güler yülü, en sempatik, en karizmatik, en enerjik ve de en yakışıklı doktorlarındandır.

Bu en’leri kullanmamdan dolayı, yukarıda da bahsettiğim gibi abartılı yazdığımı söyleyenler oluyor. Ama ben abartı değil gerçekleri yazdığımdan eminim.

Hastaneden çıkınca, çok değerli Dostum-Arkadaşım Mahmut Celal Özmen Beyle buluşmak üzere Kara Fatma’ya gittim. Kara Fatma Heykelinin hemen karşısında küçük bir park var. Güvercinlerin keyifle uçuştuğu bu parka birkaç defa daha gitmiştim. Burada öylesine bir hava akımı var ki, en sıcak zamanlarda bile çok hoş bir esintiyle serinlemekte  insanı!

Parkın içerisinde neye benzediğini ve ne anlam ifade ettiğin bir türlü çözemediğim birde heykel bulunmaktadır! Heykelin ismi yazılı olan bir kitabesi yoktur. Fakat çevreden öğrendiğimize göre bu heykelin ismi, “İçim sıkılıyor heykeliymiş!” bununla ilgili bir videoda hazırlamıştım.

Kara Fatma’da Mahmut Celal Hocamla görüşmemizden sonra Ataevler Metro İstasyonuna gittim ve buradan da yoğun trafiği fotoğrafladım.

ve Kavuncu

710 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.171532.3004
Euro34.902035.0419
Saat